Топол напиток, топла прекривка, добра книга и празнична храна идеално за убави празнични денови. Нашата пријателка Ана (Михаела) Цветкова која е голем љубител на добри  книги и фототографии ја замоливме да ни направи свој предлог на книги.
Погледнете ја листата на Ане !

Набавете си книги на време и уживајте!