Tag: seks

Секс за време на бременост!

Бремена сте и нетрпеливо ги броите неделите и размислувате што се случува со плодот кој го носите во стомакот.  Сигурно се прашувате како да постапувате  во сексуалниот живот со вашиот партнер. Постојат повеќе митови околу сексот за време на бременоста. Можеби ќе чуете различни изговори…

Прочитај повеќе