Tag: развод

Што предизвикува модерните бракови да не успеат?

Стапките на развод се сега зголемени од порано, но која е причината? Стапките на развод се многу повисоки отколку што беа пред еден век. Не недостасуваат истражувања, студии и статистички податоци за тоа зошто врските не успеваат. Еве ги најголемите причини за промената! Полесен пристап…

Прочитај повеќе