Tag: nezadovolstvo

Зошто децата се жалат? Три начини како да се избегне детското незадоволство

Затоа што им успева! Кога вашите деца кукаат и преговараат, тие добиваат голем дел од вашето внимание. Децата не се жалат намерно да не иритираат – тие го прават тоа затоа што не научиле позитивен, продуктивен начин да го привлечат нашето внимание или да им…

Прочитај повеќе