Tag: Д-р.Емил Угриновски

НОВОГОДИШНО ИНТЕРВЈУ СО Д-Р ЕМИЛ УГРИНОВСКИ – НЕУРОМЕДИКА

 „КОВИД КРИЗАТА ЌЕ ЈА ПОБЕДИМЕ И ЌЕ ИЗЛЕЗЕМЕ ПОСИЛНИ“ Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 29 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита на пациентите. Како и сите останати здравствени институции кои беа засегнати и се бореа изминатата…

Прочитај повеќе