Tag: brak

Што предизвикува модерните бракови да не успеат?

Стапките на развод се сега зголемени од порано, но која е причината? Стапките на развод се многу повисоки отколку што беа пред еден век. Не недостасуваат истражувања, студии и статистички податоци за тоа зошто врските не успеваат. Еве ги најголемите причини за промената! Полесен пристап…

Прочитај повеќе

20 работи што жената мрази да ги слуша од мажот

Ако сакате да имате среќен брак една од работите на кои треба да обрнете големо внимание е комуникацијата. Не секогаш станува збор за кажување на вистинските работи, понекогаш станува збор за не кажување на погрешни работи. Еве 20 работи што жените мразат да ги слушаат…